Deskundig advies

bis profileert zich al jaren als voorloper op het vlak van gratis, professioneel en objectief advies. Dit jaar is dat meer dan ooit het geval. Iedereen met vragen kan via de beurswebsite een afspraak maken met een specialist naar keuze.
 

Financieel advies

De vastgoedprijzen in Vlaanderen zijn de laatste tien jaar zowat verdubbeld en het wordt almaar moeilijker om een woonkrediet vast te krijgen. Anderzijds staan de rentevoeten op een historisch laag peil. Is bouwen een verstandige beslissing?
 

Advies over energie, isolatie, verwarming ... BEN je al mee?

‘Energie’ is het tweede belangrijke aspect waarover de (ver)bouwers anno 2014 advies zoeken. Niemand heeft het nog over ‘passief’, het is nu allemaal BEN wat de klok slaat. Wat houdt de term in en wat gaat dat kosten?
 

Advies over nieuwe materialen & technieken

De ‘bouw’ lijkt op het eerste gezicht een wat conservatieve sector, maar niets is minder waar. Hybride verwarmingssystemen, hightech houtverduurzaming, composietmaterialen, luchtzuiverende en zelfreinigende materialen, ... het zijn maar enkele van de materialen en technieken waar 10 jaar geleden nog nauwelijks iemand had over gehoord en die nu in zijn. Dit stelt de (ver)bouwer alweer voor talrijke nieuwe vragen en keuzemogelijkheden.
 
Zelf op zoek naar concrete antwoorden op vragen? Reserveer dan een sessie bij een specialist

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in