De slaapkamer

De slaapkamer krijgt een steeds prominentere rol in huis. De kamer wordt groter en luxueuzer. Daarom is 'de slaapkamer' één van de drie thema's van Batibouw 2013.

De moderne slaapkamer

Slapen en vrijen: meer dan deze activiteiten deden we vroeger niet op onze slaapkamer. Maar in de moderne slaapkamer gebeurt er véél meer. Het is een levende plaats. In de slaapkamer 2.0 eet, werk, sport en relax je. De slaapkamer is als het ware een goed uitgeruste, luxueuze hotelkamer geworden, maar dan bij je thuis!

Lees meer: De slaapkamer 2.0, meer dan enkel een slaapplaats

Breng de slaapkamer naar de kelder

Zou je een oog toedoen als je in de kelder zou slapen? Natuurlijk wel. In de kelder is het klimaat veel koeler. Een slaapkamer in de kelder onderbrengen, verloopt niet zonder voorbereidende werken te treffen.

Lees meer
: Slapen in de kelder: een optie?

De kleine slaapkamer

Heb je te weinig ruimte in een kamer? Geen paniek: Habitos.be geeft enkele praktische tips om de ruimte te optimaliseren. Je hoeft alleen maar aan de slag te gaan.

Lees meer: Hoe een kleine slaapkamer (her)inrichten?

Maak de slaapkamer groot

Is jouw slaapkamer te klein naar jouw zin? Droom van je van meer ruimte? Je hoeft geen vrees te hebben dat je muren moet slopen om meer plaats te creëren. Enkele tips helpen je op weg om je slaapkamer visueel groter te maken.

Lees meer: Tips om een slaapkamer visueel te vergroten

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in