De Design Glass-app, een digitaal venster op interieurbeglazing

De SGG Design Glass-app is de ultieme gids in je zoektocht naar het interieurglas dat perfect beantwoordt aan je esthetische wensen en prima geschikt is voor de toepassing waarvoor je het glas wil gebruiken.
Na installatie van de gratis applicatie op uw smartphone of tablet, kunt u de ideale interieurbeglazing op drie manieren selecteren: per type glas (kleur- en doorzichtwaarde), per toepassing (alle mogelijke glastoepassingen in het interieur) of aan de hand van een alfabetische lijst (productnamen).
 
Na elke zoekopdracht komt u op een resultatenlijst met productfiches die elk één of meerdere foto’s bevat, net als de productdefinitie, de mogelijke toepassingen en de voordelen van het product.

Meer dan glas vinden 

Daarnaast kunt u uw favorieten opslaan, inspiratie opdoen in een fotogalerij met sfeerfoto’s en kunt u, door middel van het pictogram Systemen, het Saint-Gobain Glass- aanbod ontdekken aan tussenwanden, glazen boekenplanken, vloertegels, projectieschermen, verwarmende beglazing met thermoregulatie...

Meer info: Saint-Gobain Glass Benelux

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in