Bulex lanceert een nieuw Thermo Master gamma

Met het vernieuwde gamma condensatieketels Thermo Master is het bewijst Bulex dat het voortdurend blijft evolueren en zoeken naar kwalitatieve technologieën die eenvoudig zijn in installatie en onderhoud. De vernieuwde productgroep werd verder ontwikkeld om nog energiezuiniger te zijn en nog meer comfort te bieden. De integratie van een nieuwe aluminium silicium warmtewisselaar, hoog rendementspomp en het laag stand by verlies (3W) zijn hiervan het resultaat. De aanpassingen zorgen voor een uiterst veilig apparaat met een lange levenscyclus.

4 ketels

Het Thermo MASTER gamma omvat 4 types condenserende ketels met vermogens van 18 tot 30kW. Alle ketels bieden centrale verwarming. 3 van de 4 ketels zijn van het type combi en voorzien zowel in verwarming als warm water productie. Het andere type voorziet enkel verwarming, maar kan ook gecombineerd worden met een warmwaterboiler van Bulex.
 

Gemakkelijk onderhoud

Een ander kenmerk waardoor de Thermo MASTER zich onderscheidt, is zijn gebruiksvriendelijkheid en tijdloos en compact design waardoor hij in elke woning past. Om te beginnen is er de handige en moderne display met beperkte numerieke of tactiele knoppen die het gebruik van het display vanzelf uitwijzen. De nieuwe Thermo MASTER toestellen vergemakkelijken ook het leven van de installateur en onderhoudstechnici dankzij de compacte afmetingen, het lichte gewicht en het feit dat alle onderdelen zich in dezelfde behuizing bevinden. Dit zorgt er ook voor dat de ketels gemakkelijk gemonteerd kunnen worden en vlot integreerbaar zijn in kleine ruimtes. De toestellen zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk omdat het ontwerp van de ketel er in voorzien is dat alles langs de voorkant bereikbaar is en de aluminium silicium warmtewisselaar zeer eenvoudig en snel te reinigen is.   
De effectieve lancering op de markt is voorzien voor het voorjaar van 2015.
 
Meer info: Paleis 12 – stand 405 of www.bulex.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in