Win je Batibouwticket op de Facebookpagina van Isover

Gewijzigd op 23/05/2012 door Daan Slingers

Facebookpagina
Facebookpagina
© Isover

Saint-Gobain Isover is niet voor niets wereldmarktleider op gebied van isolatie. Deze positie werd onder andere bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow. Maar Isover is ook op communicatievlak helemaal bij de tijd! En welke betere manier om het contact met de (ver)bouwer, de installateur, de verdeler – kortom: met jou dus! – nog dichter aan te smeden, is er dan het populairste en meest bezochte sociale medium van dit moment? Dus…

Isover is aanwezig op Facebook!

Het kon niet uitblijven. Een voortrekker als Isover moest de eerste stap zetten en hier zijn we dan. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, test jouw kennis, win zo nu en dan eens iets. Alles is mogelijk op onze pagina ‘Isover Isolatie’. Er zal regelmatig nieuws te vinden zijn, dus onze pagina is jouw bezoek meer dan waard.


Hoe lid worden?

Facebook is gratis en uiteraard is de pagina van Isover dat ook. De pagina is te bereiken via www.isover.be of via www.facebook.com zelf. Je zoekt naar Isover isolatie, klikt ‘vind ik leuk’ en we zijn vertrokken! Of je klikt gewoon op deze link: http://www.facebook.com/#!/pages/Isover-isolatie/182057581824514?v=wall. Op naar een goed geïsoleerd samenzijn!


Gratis kaarten Batibouw!

Ga snel naar onze pagina ‘Isover Isolatie’, klik op ‘vind ik leuk’ en kom te weten hoe je 2 vrijkaarten voor bouwbeurs Batibouw kunt winnen!

 

Onze isolatiespecialisten

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven