Ultraslank aluminium profiel met de looks van staal

Gewijzigd op 7/01/2015 door TiM Vanhove

Reynaers aluminium vult zijn profielengamma aan met het CS 38-SL HI systeem. Deze oplossing voor aluminium ramen en deuren vergroot de architecturale mogelijkheden. Ontwerpers kunnen een minimalistisch of industrieel design creëren zonder in te boeten op energie-efficiëntie.

Onze buitenschrijnwerkspecialisten

CS 38-SL HI is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultra slank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een ultra slank profiel. Daardoor heeft het systeem het uitzicht van een stalen raamprofiel. De slanke lijn van de CS 38-SL HI  maakt dat het profiel de ideale oplossing is voor een industrieel of minimalistisch geïnspireerde architectuur voor nieuwbouw en renovatie en voor de vervanging van stalen ramen waarbij het originele design behouden moet blijven.

Rasterstructuur

Het CS 38-SL HI systeem bestaat ook met rasterstructuur. Die toepassing biedt veel architecturale toegevoegde waarde bij de renovatie van panden met een industrieel uitzicht, maar ook voor stijlvolle veranda's met een retro-look. Het systeem kan toegepast worden met zowel dubbele als driedubbele beglazing zonder het ultraslanke aanzicht te verliezen.
CS38 SL HI - aluminium
© Reynaers Aluminium
Alle types van naar binnen- en naar buitendraaiende vleugels voor ramen en deuren zijn mogelijk in alle RAL kleuren, waardoor architecten en bouwheren verder dan ooit kunnen gaan in de personalisering van hun ontwerp.
Door de vorm van het raam te herleiden tot zijn essentie en te combineren met een hoogwaardige isolatietechnologie is het CS 38-SL HI systeem een sterk staaltje van harmonie tussen duurzaam materiaal, strak design en veeleisende architectuur.
 
Reynaers Aluminium stelt het CS 38-SL Hi systeem in primeur voor op Batibouw 2015


Bron: Reynaers.be

Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven