Recticel zet in op aangenaam comfort in huis

Gewijzigd op 26/02/2016 door TiM Vanhove

We spenderen de gezelligste uren van de dag thuis. Daarom is een goed geïsoleerde woning zo belangrijk. Naast een gezond binnenklimaat moet u zich ook goed voelen in uw woning. Recticel Insulation stelt alles in het werk om uw comfort te garanderen.

Onze isolatiespecialisten

iteam
© Recticel Insulation
Nick Ervinck
Foto: Bob van Mol
© Recticel Insulation
Ook onze kinderen en kleinkinderen willen genieten van een duurzame omgeving met alle comfort. Wie nu zijn woning goed isoleert, bespaart veel op de maandelijkse energiefacturen. U investeert één keer, doe het dus goed. En bouw mee aan uw toekomst en die van uw kinderen.
 
Recticel Insulation neemt daarnaast ook initiatieven om onze planeet te beschermen. Zo werken we in de bouwsector mee aan een project om bewuster om te gaan met afvalverwerking. Daarnaast is het behalen van het ISO 14001 certificaat een mooi bewijs van onze inzet om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Dit certificaat is een bekroning voor het hanteren van het milieuzorgsysteem: onze aanpak om zo goed mogelijk met het milieu om te gaan. Ook duurzaam ondernemen, met een focus op zowel people, planet als profit, hoort hierbij. Kortom: kies bewust en zorg samen met Recticel voor een betere planeet.
 

Een antwoord op uw vragen

Tijdens Batibouw vindt u Recticel Insulation in Hal 5, stand 311. Als partner geven we u graag het antwoord op al uw isolatievragen. We helpen u verder bij technische items en geven u graag advies over materialen, plaatsing, prijzen en premies. Kortom, we bieden u een oplossing op maat. 
 

Recticel Insulation en Nick Ervinck

Nick Ervinck en Recticel Insulation hebben elkaar gevonden, en delen samen één passie: het zoeken naar toekomstgerichte oplossingen, ook voor morgen. Net zoals Ervinck met zijn kunst, streeft ook Recticel Insulation naar een comfortabele en duurzame toekomst met performante isolatiematerialen die onze leefruimte maximaal houden. De Belgische kunstenaar Nick Ervinck (°1981, Roeselare) versmelt natuur en techniek in zijn sculpturen tot een volmaakte, toekomstgerichte wereld. Ervincks sculpturen van vijftig centimeter tot vijftien meter en meer worden gemaakt uit isolatieplaten in polyurethaan. Hij verlijmt de platen en schuurt ze tot de gewenste vormen.

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven