Ook de poorten, hekken en afsluitingen zijn klaar voor de zomer

Gewijzigd op 25/07/2013 door Daan Slingers

Met veel plezier verwelkomen we de zomer. Wil jij bij een stralend zonnetje beschut genieten van een heerlijke cocktail of een hapje? Dan is de SL 400, een zonnescherm van Harol, iets voor jou. Of ga je voor de Wood Wave panelen van Special Fences? Beiden en meer staan in de nieuwe SP 900XLWo en natuurlijk bij ons in preview!

Onze specialisten in garagepoorten

SL400
De SL400, een zijdelings wind- en zonnescherm van Harol.
© Harol

Beschut genieten

Barbecuen, genieten van de zon, aperitieven… in de zomer leven we op ons terras. Harol is zich daar overduidelijk van bewust en lanceert een zijdelings wind- en zonnescherm als bescherming tegen teveel wind of tegen de felle middagzon.

Je kunt het scherm eender waar in uw tuin installeren of in combinatie met een terrasoverkapping een comfortabele buitenruimte creëren waar het de hele dag zalig vertoeven is. De SL400 bestaat uit een uitrolbaar doek dat wordt opgespannen door een trekveer, met een kinderslot voor extra veiligheid.

Je hebt de keuze tussen een rechte en een schuine variant en u kunt bovendien zowel de materiaalkleur als de doekkleur naar eigen smaak samenstellen.

Meer info: Harol

Spel van licht en schaduw

Wood Wave
De Wood Wave panelen zorgen voor een sfeervol spel tussen licht en schaduw.
© Special Fences
De nieuwe ‘Wood Wave’ panelen van Special Fences dompelen uw tuin onder in een sfeervol spel tussen licht en schaduw. De luxueuze schermen zijn langs beide kanten mooi afgewerkt en worden enkel gemaakt uit het meest kwalitatieve hout.

Net als bij de ‘Wood Deluxe’ panelen wordt het uitzicht nergens verstoord door verstevigingsbalken, zodat de buren eveneens van het uitzicht kunnen genieten. De ‘Wood Wave’ panelen verschijnen in twee hoogtes: 152 cm en 183 cm.

Meer infoSpecialfences
  • SP900Garagepoort
    © Harol
  • SP900© Harol

Een maatje groter

Garages evolueren stilaan naar echte opslagplaatsen waar naast de auto ook tuingereedschap, speelgoed en fietsen een plekje krijgen. Natuurlijk moet u uw garage wel gemakkelijk kunnen blijven gebruiken en betreden. Om hierin tegemoet te komen, stelt Harol een sectionale XL-poort voor van maar liefst 18 m2 groot.

Deze poort mag zich dankzij de verbreding van 5 naar 6 meter zelfs ‘de grootste van Europa’ noemen. De SP 900 XL is voorzien van extra versterkte componenten om de hogere belasting zonder problemen aan te kunnen en is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en uitvoeringen als de andere Harol poorten.

Meer info: Harol
Compleet Wonen - Poorten, afsluitingen en hekken 2012 - 2013
© Bâtidéco

Bestel Compleet Wonen

Deze nieuwigheden zijn verschenen in het nieuwe nummer van Compleet Wonen - Poorten, afsluitingen en hekken. In dit nummer vind je nog tal van andere producten, reportages en heel wat nuttige technische informatie. 


 

Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven