Exclusieve korting op dakisolatie met groepsaankoop

Gewijzigd op 4/02/2016 door Daan Slingers

De nieuwe groepsaankoop voor dakisolatie, georganiseerd door Groepsofferte, is van start gegaan. Met deze groepsaankoop wordt een exclusieve groepskorting geboden op het plaatsen van dakisolatie.

Onze isolatiespecialisten

Groepsofferte
© Groepsofferte Dakisolatie
Om vrijblijvend een exclusief voorstel van de leverancier te ontvangen, kan deelgenomen worden op de groepsaankoop website. De deelnemers beslissen uiteindelijk zelf of ze al dan niet ingaan op het aanbod.

Waarom is dakisolatie plaatsen nu zo interessant?

  • Exclusieve groepsprijs met bijhorende groepskorting - Hoe meer inschrijvingen voor de groepsaankoop, hoe hoger de aangeboden groepskorting bovenop de sterk onderhandelde groepsprijs. 
  • Verlaagd energieverbruik - Maar liefst 30% van de gestookte warmte in een woning gaat verloren via het dak. Door het plaatsen van dakisolatie daalt de energiefactuur aanzienlijk. 
  • Een belastingvermindering van 30% - De Vlaamse overheid biedt een belastingvermindering van 30% van het totale factuurbedrag voor het plaatsen van dakisolatie. 
  • Een premie van 6 tot 8 euro per vierkante meter - De netbeheerder kent momenteel een premie toe van 6 tot 8 euro per vierkante meter wanneer dakisolatie geplaatst wordt door een erkend aannemer.  
  • Verlaagd BTW-tarief voor woningen ouder dan 10 jaar - Wanneer een woning ouder is dan 10 jaar, kan er aanspraak gemaakt worden op een verlaagd BTW-tarief van 6% voor het plaatsen van dakisolatie. 
  • Bijkomende premie - In een aantal gemeentes en steden wordt een bijkomende premie gegeven voor het plaatsen van dakisolatie. 
Vanaf juli 2016 worden de premies voor dakisolatie wellicht afgebouwd, dus is het aan te raden om dakisolatie te plaatsen voor 30 juni 2016.
Groepsofferte
© Groepsofferte Dakisolatie

Geniet nu van de tijdelijke groepskorting

Inschrijven op de groepsaankoop voor dakisolatie kan tot 19 februari 2016 op de groepsaankoop website. Deelnemen is volledig gratis en vrijblijvend.

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven