Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Zolder Planner, een 3D-tool van Velux bij je zolderrenovatie

Goed nieuws voor wie plannen heeft om zijn zolder te renoveren! Met de Zolder Planner van Velux, een gratis online 3D-tool, krijg je een realistisch beeld van hoe je met een minimum aan inspanning het maximum uit je zolderruimte kunt halen. Want met de juiste keuzes qua model en plaatsing van je dakvensters zal je zolderkamer baden in een zee van natuurlijk licht en frisse lucht.


Die donkere zolder omtoveren tot een extra slaapkamer of ontspanningsruimte: het is een van de populairste renovatieprojecten van de Belg. Vaak spelen de dakvensters van Velux een belangrijke rol in de realisatie van de plannen. Als de planningsfase echter gebeurt met potlood en schetsboek in de aanslag, is het moeilijk om het concrete effect in te schatten van natuurlijk licht in de ruimte. Laat staan de impact van de verschillende seizoenen!


Een droomruimte in een paar muisklikken

Met de Zolder Planner van Velux , gebaseerd op de nieuwste 3D-technologie, kun je de verschillende parameters van je project ingeven, zoals de afmetingen van de ruimte, de oriëntatie van je woning en welk type dakvenster je verkiest. Christian Fosseur, General Manager van Velux Belgium: “Samen met softwareontwikkelaar Unity Studios zijn we erin geslaagd een praktische planning tool te ontwikkelen met een intuïtieve interface. Hiermee is de gebruiker in staat zijn project van begin tot einde te visualiseren aan de hand van een logisch proces.”

De Velux Zolder Planner zorgt zo voor een realistische weergave van de lichtinval voor de combinatie van dakvensters die jij hebt gekozen. “Het is soms moeilijk te verwoorden welk effect een dakvenster precies op een ruimte heeft. Met onze nieuwe tool is het heel wat makkelijker om het eindresultaat te visualiseren en om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen”, zegt Christian Fosseur.


Download de Zolder Planner

De Velux Zolder Planner is gratis beschikbaar op www.velux.be in het gedeelte ‘Inspiratie’.


Meer info:

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in