Zaterdag start ‘Week van het Hout’

Zaterdag start de tweede ‘Week van het Hout’ van het Belgian Woodforum. Nog tot zondag 29 maart zullen alle ogen gericht zijn op hout en zijn vele toepassingsvormen.


Nieuwe website

De ‘Week van het Hout 2009’ heeft plaats van zaterdag 21 tot zondag 29 maart. Centraal thema is de lancering van de volledig vernieuwde website van Belgian Woodforum. Het nationaal houtinformatiecentrum actualiseerde alle beschikbare (technische) houtinformatie en vulde ze aan met inspirerende foto’s van hedendaagse houttoepassingen.
Dat hout volop in de belangstelling staat hoeft niet te verbazen. Het natuurlijke materiaal is niet alleen ecologisch verantwoord, het zich laat bovendien uitstekend verwerken in alle binnen- en buitentoepassingen en levert verrassende realisaties op in de meest uiteenlopende stijlen, van klassiek tot eco-chic, van retro tot minimalistisch, van landelijk tot vintage.


Vele toepassingen

Om alle toepassingen van hout de aandacht te geven die ze verdienen, zet Belgian Woodforum tijdens de ‘Week van het Hout 2009’ elke dag een andere houttoepassing in de kijker. Terrashout, gevelbekleding, tuinhout, parketvloeren, buitenschrijnwerk, wanden, trappen, … komen daarbij uitgebreid aan bod.
Om de consument te inspireren en het gebeuren extra schwung te geven, koppelt Belgian Woodforum dit jaar aan de ‘Week van het Hout 2009’ een grote houtwedstrijd met meer dan 30 000 euro aan prijzen, waaronder parketvloeren, gevelbekleding, terrashout, buitenschrijnwerk, binnendeuren, trappen, etc.
Wie kans wil maken op de mooie houtprijzen voor binnen en buiten kan zich al inschrijven op Hout.be of Woodforum.be.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in