Wonen met stijl

Een beeldrijk geheel van inspirerende en persoonlijke bouw- en interieurtips


Wonen met stijl loodst de lezer mee in de fascinerende wereld van de nieuwste smaken en trends in de interieurvormgeving en bouwstijlen. De vijfentwintig unieke en sfeervolle reportages brengen zowel moderne als klassieken ontwerpen in beeld: een uitgebreid gamma aan exquise villa’s, lofts en appartementen worden in de schijnwerpers geplaatst.

Bovendien neemt Wonen met stijl een kijkje achter de gevel van de prachtige locaties: de lezer maakt kennis met de mensen in de huizen, want in elk van de huizen wordt er echt gewoond en geleefd. Achter elk project schuilt persoonlijke creativiteit en inventiviteit. Dat maakt Wonen met stijl zo uniek en boeiend. De talrijke bouw- en interieurtips, samen met de prachtige foto’s van Mich Verbelen, maken van dit beeldende boek een eindeloze inspiratiebron.

Zowel moderne als klassieke villabouwers en binnenhuisinrichters verleenden hun medewerking aan deze prachtige, luxueuze uitgave: Elbeko, Tradiplan, BIK (viplijn), Puylaert Home Basics, Krijnen Keukens, Country Cooking, Cousaert-Van der Donckt (maatwerk), Romantik Manoir Carpe Diem, bloemschikker Kristof De Waele, Suzy Paesmans (Scopes Design), Seby Oranjeriebouw, Idee & Het Notarishuys, schilder Alain Decoster (Art Creation), Ilse De Meulemeester en Pieter Porters.

Patrick Retour is als woonjournalist verbonden aan diverse kranten en tijdschriften. Hij werkte mee aan het VTM-programma Goedemiddag. Bovendien schreef hij Dromen om in te wonen, Harmonie van huis & tuin, Stijlvol wonen en Stijlvol wonen II.

Mich Verbelen werkt als fotograaf voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Hij is een ware estheet en van alle markten thuis. Zijn foto’s blinken uit door hun oog voor detail en schoonheid.


Wonen met stijl /Patrick Retour.
Fotografie: Mich Verbelen

Gebonden met omslag – 225 blz. – € 39,95 – ISBN 9789002214554

Een uitgave van Standaard Uitgeverij

Bestellen kan op www.proxis.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in