Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Winsol introduceert lateraal schuivende garagepoort

Of je nu thuiskomt met de fiets, met de wagen of te voet, de nieuwe Winsol-garagepoort schuift net zo ver open als nodig is. De zijdelings schuivende poort is een extra esthetische troef voor uw gevel; de symmetrie van de panelen wordt immers niet onderbroken door de aanwezigheid van een deur. Je kiest voor de afwerking die het beste past bij je woning en krijgt er de 100% veiligheid bij!

Nieuwbouw of renovatie, de laterale poort integreert perfect in de gevel van je huis . Zonder toegevingen, want het poortblad bestaat in verschillende afwerkingen en RAL-kleuren. Je kiest voor de vlakke of gelijnde stucco- of wood-grain uitvoering, voor de poly-grain of cassetteversie. Extra troeven zijn de bijpassende ruitjes die je kan integreren.

Handig
De garagepoort volledig openen als je enkel met de fiets naar binnen moet, is met de nieuwe Winsol-poort helemaal niet nodig. Ze schuift namelijk net zo ver open als je zelf wil. Maar als je de volledige dagopening toch wil benutten, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien stoort een deur niet langer het mooie egale poortvlak. Ruimteverlies of hinder bij het inrijden heb je ook al niet, dankzij de bodemrail van slechts 2,2 cm, en het ontbreken van een ophangkader voor de poort.

Veilig
De zijdelings schuivende garagepoort wordt manueel of elektrisch aangedreven met een nieuwe motor met programmeerbare tussenstand. Geen gevaarlijke neerwaartse beweging meer; vingerklembeveiliging en automatische obstakeldetectie optimaliseren een veilig gebruik van de poort. De wind- en waterdichtheid van de poort vervolledigen het veiligheidsplaatje.

Voor meer info: www.winsol.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in