Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Win voor 500 euro isolatie van Recticel Insulation

Bezoek Recticel Insulation binnenkort tijdens de beurzen Passive House 2011 en het bouw- & immosalon (BIS). Je komt er alles te weten over de kwaliteitsvolle Recticel isolatieproducten en –oplossingen en maakt er meteen ook kennis met Recticel Insulation Inside. Bovendien kan je deelnemen aan een wedstrijd waarbij je voor 500 euro isolatie kunt winnen!


Word fan op Facebook en neem deel aan de Recticel Insulation wedstrijd. Er zijn maar liefst 10 cheques voor 500 euro isolatie van Recticel Insulation te winnen! Alle info vindt vanaf 1 september 2011 op facebook.com/recticelinsulation


Passive House 2011

Passive House 2011 wordt al voor de tiende keer georganiseerd. Van vrijdag 9 tot zondag 11 september 2011 opent de PassiveHouse-Beurs haar deuren in de gebouwen van Tour & Taxis te Brussel. Gedurende het weekend is de beurs open voor het grote publiek. Op vrijdag is de beurs enkel toegankelijk voor professionelen. Recticel Insulation heeft stand A78.


BIS bouw- & immosalon

Van 8 tot 16 oktober 2011 vindt de BIS-beurs plaats in Flanders Expo in Gent. Recticel Insulation vind je in Hal 8 'Energie@Bis', stand 8627.
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in