Wienerberger

1. Dit is onze 28e deelname
2. Paleis 5 – 415
3. Wienerberger zet twee nieuwe producten in het spotlicht:
1) De Silentbrick 10 en 25 van Terca Porotherm
2) Het uitgebreide gamma Kempische recuperatiestenen.
Daarnaast wordt het bestaande gamma met de Wechelse en de Brechtse Rijnvorm uitgebreid met 6 nieuwe gevelstenen: Rodelandse Rijnvorm, Rupelse Rijnvorm, Boomse Recup, Molenlandse Rijnvorm, Bernardijnse Rijnvorm en Tongerse Rijnvorm. De kleuren variëren van uniform rood, over oranjerood tot en met vagere tinten.
4. Deze zware keramische binnenmuursteen Silentbrick werd ontwikkeld voor een optimale akoestische isolatie van woningscheidende wanden volgens het massa-veer-massaprincipe. In combinatie met de juiste isolatie zorgt de Silentbrick ook voor een perfecte thermische isolatie.
De Kempische recuperatiestenen zijn nieuwe stenen maar met het uitzicht van een oude recuperatiesteen. Deze stenen zijn perfect aangepast aan de hedendaagse bouwtechnieken. Bovendien vertonen ze een stabiele kwaliteit, wat tijdrovend sorteren op de werf overbodig maakt en waardoor een uniforme gevel mogelijk wordt.
5. Het loont zeker de moeite om eens bezoekje te brengen aan één van onze showrooms.
Vooral onze nieuwe toonzaal in Londerzeel (langs de A12 Brussel - Antwerpen), waar je in het unieke toonzaalconcept een volledige totale-consultservice krijgt. Het volledige gamma gevelstenen, binnenmuurstenen, kleiklinkers en kleidakpannen staat er voorgesteld. Je kan er combinaties maken van verschillende materialen zoals de voeg, kleuren van raamprofielen, gevelsteen, kleidakpan ...
Er is ook een stalenafdeling, je kan de stalen mee naar huis nemen.

6. Er wordt heel veel geïnformeerd naar ons Domus-stenen en de Retro/Rustica
De consument is ook meer en meer bezig met het niet-zichtbare gedeelte van een woning nl. de binnenmuren. Vooral naar thermische en akoestische isolatie staan onze keramische binnenmuurstenen in de kijker voor een optimaal woon- en leefcomfort.

Voor meer info: Wienerberger.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in