Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
hormann logo
Winsol
Ramen en deuren

Website haalt zonwering uit de schaduw

Verozo, de Belgische Beroepsvereniging van Rolluiken- en Zonweringproducenten, stelt een nieuwe website voor: Allesoverzonwering.com. Met deze service wil ze alle algemene informatie over het nut, de mogelijkheden en toepassingen van zonwering online zetten.


De vraag naar een doeltreffend middel om de zon te weren wanneer ze wat te gul is met haar energie, zal toenemen. Een aanspreekpunt voor alle vragen rond een geschikte zonwering blijkt daarom broodnodig voor de consument.

De opbouw van de nieuwe website is bewust sober gehouden en gericht op informatieverstrekking. De voordelen van zonwering worden grondig toegelicht en de link naar energiezuinig bouwen wordt veelvuldig gelegd. Het waarom, de mogelijkheden, de verschillende types en allerlei tips betreffende zonwering worden op een heldere manier uit de doeken gedaan. De consument komt, door middel van een eenvoudige muisklik, onder andere te weten welke premies worden toegekend voor zonwering. De site bevat ook erg nuttige informatie over de technische aspecten van zonwering en zonweringdoeken. Zo kan de bezoeker lezen hoe bijvoorbeeld de kleur van het doek de sfeer onder de zonnetent beïnvloedt.

De up-to-date en toegankelijke informatie biedt op deze manier soelaas voor bouwers en verbouwers die door de overvloed aan informatie het bos door de bomen niet meer zien.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in