VT4 zoekt kandidaten voor nieuw verbouwingsprogramma

Na The Block en De Brekers pakt VT4 dit najaar in prime time uit met een heel bijzonder verbouwingsprogramma. In “Help, Mijn Man Is Een Klusser” bezoekt VT4 wanhopige partners van doe-het-zelvers, die al lange tijd kamperen tussen onafgemaakte of vreselijk uitgevoerde klusprojecten.
In Nederland werd dit programma in prime time uitgezonden op de populaire zender RTL 4, waar het derde seizoen dit jaar is uitgezonden. Gemiddeld volgden net geen miljoen Nederlanders het eerste seizoen.

In "Help, Mijn Man is Een Klusser" wordt een heuse reddingsoperatie gestart om de dramatische gevolgen van de onafgemaakte of half uitgevoerde projecten te herstellen of ongedaan te maken. De vrouw of vriendin van de klusser in kwestie meet de schade op en dan volgt de confrontatie met de oorzaak van al deze aangerichte schade en ergernissen: de “doe-het-zelver”. Enkele professionals draven op om de klus te klaren, terwijl de vrouw gaat shoppen en haar zin mag doordrijven.

Deelnemen?
Is je man een doe-het-zelver die overal aan begint maar nooit iets afmaakt? Is je huis daarom al jaren een bouwwerf en is het eind nog lang niet in zicht? VT4 komt je dit najaar redden!
Neem het heft in handen en geef je op voor Help, Mijn Man Is Een Klusser! We pakken je man aan en de klussen... Met een professioneel klusteam komen wij je huis weer bewoonbaar maken!

Stuur een mailtje naar [email protected].

Of schrijf naar: VT4 – Klusser
Postbus 100
1930 Zaventem

Vermeld je naam, adres en telefoonnummer, omschrijf de situatie in huis en de reden waarom het niet afgemaakt wordt en stuur zeker enkele veelzeggende foto’s mee. En heel belangrijk: zeg niks tegen je man!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in