Vlaams Minister Hilde Crevits reikt eerste dakisolatiecertificaten uit

Recticel Insulation wil 106 Powerroof dakisolatie installateurs bekronen met een certificaat. De eerste 40 certificaten werden overhandigd door Vlaams minister van Energie Hilde Crevits, Hilde Masschelein, gedelegeerd-bestuurder Bouwunie en Marc Dillen, directeur-generaal Vlaamse Confederatie Bouw. Binnenkort starten in heel België Powerroof dakisolatie opleidingen, en zal deze groep milieubewuste aannemers voor dakwerken sterk toenemen.


Heel wat aannemers voor dakwerken waren op vrijdag 18 april te gast bij isolatieproducent Recticel Insulation om het fel begeerde dakisolatie certificaat in ontvangst te nemen. Dit certificaat wordt toegekend op basis van de verworven ervaring bij het verwerken en plaatsen van Powerroof, isolatie voor hellende daken. Met dit certificaat kunnen de aannemers hun klanten overtuigen om zowel bij nieuwbouw als bij renovatie het dak duurzaam te isoleren met Powerroof dakisolatie. De Vlaamse regering stelt trouwens voorop dat tegen 2020 alle daken in Vlaanderen geïsoleerd zijn. Dakisolatie is dan ook de meest kostenefficiënte maatregel om de broeikasgassen op een lager niveau te brengen.Via verschillende acties wil Recticel Insulation, bij zowel dakwerker als particulier, het milieubewustzijn verhogen.
Zo kon de particulier tijdens Batibouw op de stand van Recticel deelnemen aan een wedstrijd waarbij iemand Powerroof dakisolatie wint voor zijn eigen woning. De winnaar is ook op vrijdag 18 april bekendgemaakt. Vlaams minister van Energie Hilde Crevits heeft voor 2000 euro dakisolatie weggeschonken aan de heer Roland Cavrot! Wie niet gewonnen heeft, kan nog steeds tot 100 euro korting ontvangen bij aankoop van Powerroof dakisolatie.

Bron: Recticel Insulation

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in