Villabouw Marchetta pakt uit met exclusief Huis & tuin event

De eerste zomerdagen hebben ons weer helemaal in de ban gebracht van het “buiten wonen”. Villabouw Marchetta heeft alvast de kriebels te pakken en organiseert het komende weekend in de kijkwoning in Steenokkerzeel een “all in” weekend.


Onze kijkwoning in Steenokkerzeel wordt helemaal in de sfeer van “il dolce far’ niente” en de mediterrane zomers gebracht en ú kan daarvan proeven en genieten op 7 & 8 juni telkens van 11 tot 17u.

Een woning met een open binnenstructuur die via grote raampartijen haar weg vindt naar de tuin en er als het ware één mee wordt: de open keuken, het aansluitend terras, tuintafels en -stoelen maar ook een luie lounge hoek met sfeerverlichting, een heuse jacuzzi.

Maatconcept
Villabouw Marchetta ontvangt u graag en laat u in een sfeervol kader kennis maken met haar maatconcept en haar totaalaanpak. Want dat is waar wij voor staan: onze klanten adviseren en begeleiden van A tot Z. En daar hoort meer bij dan alleen een perceel grond kopen en een huis bouwen. Heeft u dus bouwplannen: maak dan op 7 of 8 juni een ommetje en kom tot bij ons. U zal aangenaam verrast zijn.

Partners
Tuinen Reynders zorgt voor het tuinmeubilair en de potterie: u geniet van aantrekkelijke kortingen op alle ten toon gestelde stukken.

Badweelde doet u dromen van een bubbelbad in uw tuin of op uw terras maar ook van uw eigen zwembad: zij bieden voor snelle beslissers extra kortingen op verschillende modellen uit hun jacuzzi aanbod.

Selezione Vini Italiani streelt de zinnen met een selectie van Italiaanse topwijnen.

Coox/Meijers toont de laatste nieuwe Audi A3 cabio.

Meer info:  Villabouw Marchetta

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in