Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Vijf oplossingen om een spouwmuur te isoleren

Je overweegt om een spouwmuur te isoleren, maar hebt geen idee welke producten je kunt gebruiken? Gelukkig is er dan Habitos.be. De redactie verzamelde vijf oplossingen. In de aanbieding zijn twee oplossingen bestaande uit parels (Isowall + Neopixels), twee oplossingen met inblaaswol (Knauf Insulation Supafil + Isotrie 330) en één oplossing met PUR-schuim (Isotrie 345). Ontdek hier snel deze spouwmuurisolatieproducten.

Isowall van Isowit

Bereid je voor op de winter door jouw huis te isoleren met Isowall van Isowit. Isowall zijn duizenden kleine isolatieparels, die in jouw spouw worden geblazen. Dankzij de hoge isolatiewaarde van de parels kun je tijdens de winter genieten van een aangenaam klimaat in jouw woning. Je betaalt daarenboven geen cent meer aan jouw energieleverancier, meer nog, je ziet jouw energiefactuur dalen.

Benieuwd naar meer info? Lees:

Neopixels

Het Neopixels Premium HR Insulation systeem biedt een unieke hoogwaardige oplossing voor de spouwmuurisolatie van bestaande en nieuwe woningen. Neopixels zijn de nieuwste generatie grijze parels van geëxpandeerd polystyreen (EPS), gebouwd op Neopor van BASF. Neopixels onderscheiden zich van de gewone grijze parels door een hogere isolatiewaarde en een perfect passende vorm.

Benieuwd naar meer info? Lees:

Knauf Insulation Supafil

Ken je Knauf Insulation Supafil al? Het is de eerste inblaaswol, die voldoet aan de nieuwe Europese Lambda 90/90 regel. Knauf Insulation Supafil behaalt een lambdawaarde van maar liefst 0,034 W/m.K en bestaat voor 70% uit gerecycleerd glas.

Benieuwd naar meer info? Lees:

Isotrie 320 + Isotrie 330

Isotrie is in België pionier op het gebied van na-isoleren van spouwmuren. Sinds het begin wordt er met open-cellig PUR-schuim gewerkt (= Isotrie 320). Sinds kort werkt Isotrie ook met inblaaswol (Isotrie 330) met een verbeterde isolatiewaarde. Ideaal voor werven die niet volledig luchtdicht zijn. Ook hier zijn nakrimp en verzakkingen uitgesloten.

Benieuwd naar meer info? Lees:

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in