Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Verlaag je energiefactuur met Pluimers en Essent.be

De kost van energie is een belangrijke uitgavepost in het gezinsbudget. Voor gezinnen die hun energiefactuur structureel en op lange termijn naar beneden willen halen, is isolatie een aan te raden investering. ATG-gecertificeerd installateur Pluimers en energieleverancier essent.be gaan samen in zee om via isolatie gezinnen verder te helpen bij het verlagen van hun energiefactuur.

Korte terugverdientijd, meer comfort

Het aantal aanvragen voor woningisolatie nam het voorbije jaar opnieuw sterk toe. Isolatie kan immers een energiebesparing tot 30% opleveren met een terugverdientijd van gemiddeld 3 jaar. Bovendien zorgt isolatie voor een beter leefklimaat in de woning. Toch heerst bij veel consumenten nog grote twijfel over de terugverdientijd en over de kwaliteit van isolatie.

ATG-certificaat opent de deur tot Vlaamse subsidies

Om de twijfel over de kwaliteit van isolatie weg te nemen, introduceerde Vlaams minister voor energie, Freya Van den Bossche, het ATG-certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat de consument zekerheid heeft over de kwaliteit en het rendement van de aangebrachte isolatie. Wanneer dit certificaat bovendien voorgelegd kan worden bij een isolatieproject, komt de consument in aanmerking voor één van de Vlaamse subsidies.

Pluimers, samen met essent.be

Pluimers isolatie is een expert op het gebied van isolatie. Het bedrijf heeft doorheen zijn 40 jaar ervaring zich opgewerkt tot Europees leider in de na isolatie. Om dit te bekomen staat de kwaliteit van uitvoering centraal in het bedrijf. Daarom biedt Pluimers een excellente service aangevuld met kwaliteitsproducten ten aanzien van scherpe prijzen.
Essent.be is een energieleverancier die de consument energie zoals het hoort wil bieden. Lage prijzen, eenvoudige producten, interactieve service en transparante communicatie maakten van essent.be zowel in 2011 als in 2012 de grootste groeier op de Vlaamse energiemarkt. Om de consument nog verder te helpen bij het besparen op zijn energiefactuur, zoekt essent.be naar transparante samenwerkingen die bijdragen aan “energie zoals het hoort”. Deze samenwerking met Pluimers is daarvan een eerste voorbeeld.

Wat kost het om mijn huis te isoleren?

Een spouwmuurisolatie blijft een nuttige investering waarvan de terugverdientijd slechts tussen de 3 - 5 jaar ligt. In deze dure tijden is een spouwmuurisolatie dus een absolute must om energiezuiniger om te gaan met uw woning.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in