Verhuizen of verbouwen

In deze Britse VIJFtv-realityserie gaan ontwerpster Anna Ryder Richardson en vastgoedmakelaar Adrian Simpson met elkaar de strijd aan om koppels te redden van hun huiselijke miserie. De huiseigenaars die aan bod komen, zijn om één of andere reden hun huis ontgroeid: Het gezin is te groot geworden voor de ruimte, ze zijn een zaak gestart van thuis uit of iedereen heeft dringend meer ruimte nodig enz.

Kunnen ze hun huis beter laten voor wat het is en verhuizen? Of kan de woning met wat aanpassingen in de structuur en design nog gered worden? Gewapend met een lijst met eisen voor een nieuwe woonst, gaat Adrian op zoek naar drie nieuwe woningen waaruit de families kunnen kiezen. Ondertussen probeert Anna hen te overtuigen om te blijven waar ze zijn zodat ze allerlei aanpassingen kan uitvoeren op hun woning.

Tijdens deze serie toont Anna hoe men met behulp van design en verbeelding zijn huis van een rommelige chaos kan omtoveren in een oasis van rust en kalmte. Adrian geeft elke aflevering dan weer de do’s en de don’ts als je een nieuw huis koopt. Ze geven beiden overtuigende redenen om te blijven of te vertrekken – zoals een geschikt huis in de omgeving of originele manieren om je huis uit te breiden- maar de uiteindelijke beslissing ligt bij de familie.

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in