Vandersanden stelt 3 nieuwe gevelstenen voor

Terwijl enerzijds de pastoriestijl nog altijd aan populariteit wint, en anderzijds ook de strakke architecturale look in opmars is, bouwt Steenfabrieken Vandersanden verder aan zijn breed en compleet assortiment. Nieuw binnen de Nostalgie-reeks is de gevelsteen Oud Hekelgem, jongste telgen binnen de Impulse-lijn zijn Treviso en Corum. Kortom, drie karaktervolle gevel-stenen die de uiteenlopende trends van vandaag perfect invullen.


Oud nieuw

Nieuweling binnen de tijdloze, charmante reeks Nostalgie is Oud Hekelgem. Deze ‘verouderde’ oranje gevelsteen met grijswitte, beige en donkere nuances maakt het bestaande kleurenpa-let meteen compleet. De authentieke look van Oud-Hekelgem is het gevolg van een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd vormgevings- en bakprocédé. Resultaat is het uitzicht van een oude steen met alle kwaliteitstroeven van een nieuwe. Oud-Hekelgem zal vast en zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van traditionele bouwstijlen zoals pastorie en Engelse cottage. Een mooie aanvulling dus op het gamma Nostalgie dat nog 6 andere gevelstenen telt: Oude Kust-steen, Oud Maasland, Oud Brabant, Oud Herve, Oud Leie en Oud Warande.


Nieuw nieuw

Ook de eigentijdse Impulse-reeks kent uitbreiding. Nieuw in het succesvolle gamma zijn Treviso en Corum, 2 gevelstenen met intrigerende kleurcombinaties en een gedurfde look. Hiermee speelt Vandersanden verder in op de recente kleurinnovaties. Deze gevelstenen met gemengd karakter – strakke basiskleuren met donkere nuances – lenen zich perfect voor een moderne, strakke architectuur met grote oppervlakken. Het resultaat is een warme en per-soonlijke gevel met een unieke kleurnuance.

Treviso is een antracietkleurige gevelsteen met bruine nuance, Corum is zachtgeel-grijs met donkergrijze schakering. Tot de Impulse-stijlreeks behoren ook nog Parma (paarsrood tot antra-ciet), Lithium (lichtgrijs tot bruingrijs en antraciet), Salvia gesinteld (donkerrood tot blauwpaars met zwarte vlekken), Livorno (antraciet met blauwzwarte nuances) en Robusta (donkerbruin met zwarte en rode nuances).


Productinfo

Oud Hekelgem: verkrijgbaar in module 50 (19 x 9 x 5 cm), 368 euro/1000 stenen (excl. BTW)
Treviso: verkrijgbaar in • waalvorm 50 (21 x 10 x 5 cm), 347 euro/1000 stenen (excl. BTW) 
                                 • waalvorm 65 (21 x 10 x 6,5 cm), 425 euro/1000 stenen (excl. BTW)
Corum: verkrijgbaar in • waalvorm 50 (21 x 10 x 5 cm), 292 euro/1000 stenen (excl. BTW) 
                                • waalvorm 65 (21 x 10 x 6,5 cm), 360 euro/1000 stenen (excl. BTW)

Meer info: Vandersanden.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in