Vandersanden

1. de 21e keer.
2. Paleis 5- 417
3. Vandersanden presenteert 3 nieuwe kleuren op Batibouw 2007: in de reeks Impulse: Corum, een zachtgeel-grijze steen met donkergrijze nuance Treviso, een donkerbruine steen met antraciet
In de reeks Nostalgie tot slot de Oud Hekelgem, een verouderd oranje steentje met witte, rode en zwarte vlekken.
4. De Impulse-reeks is een gamma waarin de nieuwe tendensen op kleurgebied centraal staan. De Nostalgiereeks is een verzameling van stenen die werden verouderd en dus vooral hun toepassing vinden in de meer klassieke stijl, zoals bijvoorbeeld de pastoriestijl. Vandersanden biedt een zeer breed kleurenpalet aan van handvormgevelstenen, CE-gecertificeerd en gekend voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding.
5. De gevel is een erg belangrijke factor in het totaalconcept van een woning en verdient dus de nodige aandacht. Voor elk type of stijl bestaat er wel een gevelsteen die dit perfect tot uiting brengt. Neem hier dus de nodige tijd voor, overweeg steeds de combinatie van gevelsteen, voeg, raam en dakpan.
En als je gaat bouwen in 2007, zullen we zeker aanraden om de materialen tijdig te bestellen, want het wordt een druk jaar en vele fabrikanten worden nu al geconfronteerd met kleine stocks en zelfs oplopende levertijden.
6. Zijn er levertijden? Hoe lang op voorhand moeten we bestellen? Waar in onze regio kunnen we realisaties bekijken waar een bepaalde gevelsteen werd toegepast ? Hiervoor staat natuurlijk een omvangrijke database van referentieadressen ter beschikking.

Voor meer info: Vandersanden.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in