Financiele aspecten

Van Marcke breidt dienstverlening uit met consumentenkrediet

Klanten van Van Marcke kunnen hun aankopen bij Van Marcke Inspirations en Big Blue tegenwoordig financieren met een consumentenkrediet. Deze financieringsmogelijkheid is een unicum in de sector waarin Van Marcke actief is en onderstreept het engagement van Van Marcke om de behoeften van de klant centraal te stellen.
Van Marcke promoot de consumentenlening rechtstreeks en ze wordt verschaft door Izola Bank plc, een bank die in Malta is geregistreerd en volledige eigendom is van de Van Marcke groep. Izola Bank is ook geregistreerd bij de relevante Belgische overheden om Belgische klanten dit soort lening te kunnen aanbieden. De consument zal de kredietopening rechtstreeks met Izola Bank afsluiten.

Renovatie- en groene lening

De renovatie- en groene leningen ( Van Marcke Credit & Van Marcke Green Credit ) zullen worden aangeboden tegen rentevoeten die erg competitief zijn in vergelijking met die van de Belgische grootbanken. De consument kan € 1.250 tot € 25.000 lenen en de lening heeft een looptijd van 24 tot 84 maanden, afhankelijk van het geleende bedrag.
Van Marcke zal ook leningsimulatoren op zijn website plaatsen. Die zullen eveneens beschikbaar zijn op smartphones en tablets via apps die kunnen worden gedownload via de Apple en Google stores. Die simulatoren geven de consument meteen een idee van hoeveel de lening hem zal kosten.

One-stop-shop

Van Marcke heeft zijn ambitie waargemaakt en is een one-stop-shop voor de consument geworden. In het uitgebreide productengamma is er keus voor ieders beurs, de verkoopafdeling draagt ethiek hoog in het vaandel, en daar komen nu ook nog eens de financieringsmogelijkheden bovenop. Dat alles onderstreept de ambitie van Van Marcke om zijn klanten vernieuwende en praktische tools aan te bieden waarmee ze hun droomaankopen kunnen verwezenlijken, zonder daarbij het milieu uit het oog te verliezen.
Van Marcke is van oudsher een exponent van de groene-technologieoplossingen. De lancering van de ‘groene’ consumentenlening in de winkels bewijst eens te meer het engagement van Van Marcke om zijn klanten die nieuwe oplossingen in de armen te helpen sluiten. Van Marcke is zich ervan bewust dat de aanvankelijke investering van de consument in milieuvriendelijke producten aanzienlijk kan zijn en dat het enige tijd kan duren voordat het lagere verbruik die aanvankelijke kosten goedmaakt.

Meer info: Van Marcke

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in