Uniek wandconcept en nieuwe kijkwoning bij Dewaele

Voor 2011 heeft Dewaele twee nieuwigheden in petto. Het bouwbedrijf gaat dit jaar voor een vernieuwd uniek wandconcept in houtskeletbouw en een nieuwe kijkwoning.

Energiezuinige woningen zijn voor Dewaele Bouwbedrijven al jaren het uitgangspunt. Nu gaat het nog een stap verder met een vernieuwd wandconcept dat als integrale oplossing kan dienen voor lage-energie- en passiefwoningen. Het kiest voor houtskeletbouw met daarin een unieke buitenwand waarbij gewerkt wordt met Kingspan isolatie. Dit isolatiemateriaal combineert ecologische eigenschappen met een extreem goede isolatiewaarde. De totale wanddikte blijft zo beperkt waardoor en meer leefruimte overblijft. In combinatie met de inspanningen op vlak van luchtdichtheid en een nieuw, zelf ontwikkeld raamsysteem laat deze wandopbouw Dewaele toe om op een eenvoudige manier lage-energie of zelfs passiefwoningen te bouwen.


Nieuwe kijkwoning

De ecologisch verantwoorde ingrepen van Dewaele kan je binnenkort zelf gaan ontdekken in een nieuwe kijkwoning in Werchter. Onder meer het wandconcept kan je bekijken in deze state-of-art kijkwoning. Eind 2011 zal het huis opengaan voor bezoekers.

Meer info: Dewaele Bouwbedrijven

Paleis 5 - Stand 205

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in