Twee Stijlen, één Huis

Samenwonen is een van de grootste stappen die je als koppel onderneemt. Je kent het misschien wel. Het gaat goed in je relatie, de toekomst ziet er rooskleurig uit, dus waarom niet onder één dak wonen?
Dan begint de ellende. Hij houdt van eenvoudig meubilair, zonder al te veel franjes, zij houdt van meisjesachtige kleuren en pluizige kussen in de zetels. Smaken verschillen tenslotte, maar er zal toch moeten beslist worden over het interieur van de nieuwe woonst.


In elke aflevering van ‘Twee Stijlen, één Huis’ zet een koppel de grote stap om samen te gaan wonen. Aangezien smaken verschillen, wil de ene absoluut een of andere collectie ten toon stellen in huis en de andere wil geen afstand nemen van zijn lievelingszetel, hoe versleten die ook mag zijn. In elke aflevering probeert men op zoek te gaan naar de gulden middenweg om beide partijen tevreden te houden en de eerste ruzies als samenwonenden te vermijden.

Presentatrice Lisa Rinna (bekend van Melrose Place) is niet verlegen om ook zelf een verfborstel in haar handen te nemen en haar steentje bij te dragen.

 

Meer info: Vitaya

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in