Aanbevolen partners

aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

TopX Buitenschrijnwerk

We verwachten almaar meer van het buitenschrijnwerk. De fabrikanten spelen daar zo goed mogelijk op in met innovaties. We maakten een overzicht.

Harol breidt gamma kleurfolies voor garagepoort uit

Een garagepoort op maat? Harol maakt het echt mogelijk. Niet enkel wat betreft de afmetingen, maar ook op het vlak van automatisering, veiligheid, motief en kleur. Daartoe breide de poortenfabrikant haar gamma kleurfolies uit. Zo kunnen de ramen perfect matchen met de garagepoort. De kleurfolie biedt een geraffineerde afwerking met verlijmde filmfolie van hoogstaande kwaliteit. De kleurfolies omvatten een brede waaier aan exclusieve kleuren- en houtmotieven. Het verschil tussen en een goede en een perfecte match zit in de details. Snelle beslissers genieten overigens nog van de Harol-actie

Kies het juiste glas met glaskeuze.be

Uiteraard kies je voor hoogrendementsglas als je energie wilt besparen. Maar welk type hoogrendementsglas kies je best? Dat hangt van veel factoren af. Van de oriëntatie van je woning om te beginnen. Maar ook van de functies die je je glas wil laten vervullen. Wil je enkel de warmte binnen en de koude buiten houden of wil je dat je glas ook zonwering, inbraakvertraging of geluidswering biedt? Kies je voor glas dat zichzelf reinigt of wil je er een decoratieve toets aan toevoegen? De keuzemogelijkheden zijn legio. Met zijn vernieuwde site www.glaskeuze.be helpt Saint-Gobain Glass elke bouwer en verbouwer om precies die beglazing te kiezen die perfect op zijn wensen en behoeften is afgestemd. Glas kan 6 verschillende basisfuncties vervullen: thermisch isolatie, zonwering, geluidswering, letselwering, personaliseerbaarheid en een easy-to-clean-werking. In deze verschillende Comfort-functies maakt www.glaskeuze.be je stuk voor stuk wegwijs.

Profel verbetert raamprofielen met 3 innovaties

Profel lanceert drie nieuwe producten: het PA6000-profiel, het Fino-HT profiel en HVP ramen en deuren. De nieuwe PA6000-ramen en deuren van Profel zijn aan de binnenzijde uitgevoerd in kunststof gecombineerd met een buitenzijde in gemoffeld of geanodiseerd aluminium. Deze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: het strakke Finomodel of het klassieke Retromodel. De kunststof binnenzijde is standaard wit of crème gekleurd in de massa; bekleding met structuurfolie is een optie.
De Fino-HT ramen hebben een profieldiepte van 92 mm en worden enkel geleverd met driedubbel glas. Zo halen deze ramen een Uw-waarde van 0.81 W/m²K (kader én vleugelcombinatie) wat ze bijzonder geschikt maakt voor toepassingen in lage energie- en passiefwoningen. Ondanks deze mooie isolatiewaarden zijn de High Thermic ramen even slank als de al bestaande raamreeksen.
HVP-ramen en deuren koppelen de ambachtelijke uitstraling van hout aan het gebruiksgemak en de hoge prestaties van kunststof. Deze kunststoframen en -deuren zijn nauwelijks van houten te onderscheiden. Ze hebben de uitstraling van écht hout dankzij de traditionele rechte hoekverbindingen. Het zijn deze rechte hoekverbindingen die de ambachtelijke uitstraling nog meer versterken. Maar het betreft wel degelijk kunststof met al zijn voordelen.

Reynaers Aluminium pakt uit met promoties op ramen, deuren en veranda’s

Het weekend van 15 en 16 maart nodigen de Reynaers Partners en Installers je graag uit in hun showroom. Tijdens het WHOW! weekend kun je bij hen terecht om kennis te maken met de voordelen van aluminium ramen en deuren van Reynaes. Leuk extraatje is dat er naar aanleiding van de WHOW! dagen ook verschillende promoties gelden. Zo krijg je jouw droomramen aan een superzacht prijsje!De Reynaers vakman staat je met raad en daad bij voor het kiezen en installeren van je Reynaers ramen, deuren of veranda. Hij streeft ernaar je aluminium schrijnwerk juist en vlot op te meten, te maken en te installeren. Om helemaal zeker te zijn dat je tevreden bent van het resultaat schenken we je graag een professionele ruitenwasbeurt van die nieuwe Reynaers ramen, deuren of veranda.
Zoek via www.nieuweramen.be en www.nieuweveranda.be de dichtsbijzijnde  Reynaers vakman  en ontdek bij hem meer informatie over de geldende promoties.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in