The Home Show

Ben je niet meer tevreden over je huis en laat je budget je niet toe te verhuizen? Het Britse tv-programma The Home Show inspireert je om je droomhuis te creëren! Bovendien leert architect George Clarke zowel de bewoners van het huis als de kijker denken als een architect.

In elke aflevering staat één huis centraal. De immer sympathieke architect gaat bij de gezinnen inwonen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de problemen van het huis en de individuele interesses. Met een budget afhankelijk van gezin tot gezin en slechts een maand tijd probeert hij, samen met een team van professionals, een huis te transformeren tot een echte thuis.

George kan als geen ander de kwaliteiten van een huis opsporen en naar buiten brengen. Eenmaal hij weet wat hem te doen staat, haalt hij het huis volledig leeg en sproeit het wit om zo het potentieel van het huis duidelijk te maken aan de bewoners. Hij heeft enkele gewaagde ideeën om traditionele huizen op te fleuren, maar zullen de gezinnen uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat?

Meer info: Vitaya

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in