Telenet lanceert Yelo: tv kijken op iPad, iPhone en computer

Met Yelo biedt Telenet een nieuw multimediaplatform dat digitale tv-klanten toelaat om in en rond huis naar hun favoriete tv-programma’s en films te kijken. Yelo (spreek uit Yellow) stelt de kijker in staat om zijn geliefde programma’s niet alleen op het vertrouwde tv-scherm te kijken, maar ook op iPad, iPhone en binnenkort ook op pc en smartphones.


Yelo wil een antwoord bieden op de nieuwe verwachtingen van de moderne mediaconsument die almaar meer vrijheid, onafhankelijkheid en mobiliteit eist. Het is een eerste stap in de uitbouw van een innovatief platform dat, in samenwerking met de zenders, het snel veranderende televisielandschap wil omarmen.
Yelo geeft een nieuwe dimensie aan digitaal tv-kijken. De Telenetklant kan nu immers ook zijn favoriete programma of film bekijken ‘waar’ hij wil. Yelo legt de brug tussen enerzijds het digitale tv-aanbod van Telenet en anderzijds nieuwe draadloze multimediatoestellen waarmee de consument ook tv kan kijken. De supersnelle internetproducten en het performante netwerk van Telenet zorgen ervoor dat Yelo-kijkers een superieure beeld- en geluidsbelevenis ervaren op hun iPad, iPhone of computer.


Wat betekent Yelo voor de consument?

In eerste instantie: nog meer vrijheid. De vrijheid om op elk moment van de dag televisie of film te bekijken op het platform van zijn of haar keuze: de tv in de woonkamer, de pc in de werkkamer of de iPad in de tuin.
Bovendien kan binnen één gezien gelijktijdig op verschillende schermen naar verschillende programma’s worden gekeken.
Naast de kijkervaring krijgt de consument er enkele relevante diensten bij:

  • Een online tv-gids met informatie over de komende twee weken
  • Video-on-Demand of films aanvragen uit een filmcatalogus
  • Programmeren van de digirecorder van op afstand

Yelo is gratis toegankelijk voor Telenet-klanten die beschikken over digitale televisie en internet van Telenet.


Meer info: www.telenet.be/yelo

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in