't Bouwcafé, kom eens praten over huis, tuin & bouw

Op vrijdag 19 juni 2015 komen alle bouw- en renovatiespecialisten uit het Waasland samen in het Van Der Valk Hotel Beveren. Daar organiseren ze een gezellig Bouwcafé, waar particulieren vrijblijvend advies kunnen krijgen over huis, tuin en (ver)bouw. Speciaal voor deze beurs zetten de standhouders de langste beursstand ter wereld op! De bezoekers hebben van 14.00 uur tot 22.00 uur toegang én die is gratis!

Specialisten uit het Waasland

Het Bouwcafé dankt zijn naam aan het persoonlijke karakter van de beurs. Er is een beperkt aantal standhouders. Enkel relevante standen, enkel uit het Waasland. De bezoekers lopen niet verloren en verspillen geen tijd in hun zoektocht naar het juiste bedrijf. Ze krijgen de kans om snel nuttige contacten te leggen en zich goed te informeren. Ook een vrijblijvende offerte hoort hierbij! Voor alle bezoekers is ook een gratis consumptie voorzien. Het is tenslotte een Bouw…café!

De langste beursstand ter wereld

Op deze beurs werken de standhouders samen. Zij zijn overtuigd: samen sta je sterker! Dat maakt hun concept zo uniek. Ze zijn ook op de hoogte van elkaars activiteiten. Zo kunnen ze de bezoeker direct doorverwijzen naar de juiste specialist. En waarom zouden ze dan niet direct aan één beursstand gaan zitten? Dat doen ze op 19 juni aan de langste beursstand ter wereld.
De exacte lengte van de stand? Die is ter plaatse te ontdekken!

Advies van A tot Z

In het Bouwcafé blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Van A tot Z, van afbraakwerken tot zonnewering, van aannemers- tot zelfbouwinfo… Op deze beurs is elk bouwonderdeel vertegenwoordigd! Benieuwd naar het volledig alfabet? Kijk dan zeker eens op de Facebook-eventpagina van ‘t Bouwcafé.

Het ideale moment om te (ver)bouwen

2015 is hét moment voor de uitvoering van bouw- of renovatieplannen. Tot het einde van dit jaar geldt nog het verlaagde btw-tarief van 6%. Ook de hypothecaire rentevoeten zijn momenteel interessanter dan ooit! Voor meer informatie over de bouwwetgeving kan men terecht bij de standhouders van het Bouwcafé.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in