Aanbevolen partners

SoSimply logo
Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Nordex
Kömmerling
logo FAKRO
Velux logo
Winsol
Ramen en deuren

Succesvol ramen plaatsen met EMS+SI

De strengere isolatie- en luchtdichtheidseisen maken het correct monteren van een raam of deur er niet eenvoudiger op. Met zijn Element-Montage-System EMS+SI biedt BuildTechnics een handig hulpmiddel dat de technisch correcte plaatsing vereenvoudigt en het werk van de andere bouwpartners zoals de stukadoor vereenvoudigt.
De architectenjury die tijdens Bouwinnovatie naar het meest innovatieve product van 2015 zocht, liet zich overtuigen door de troeven van het montagesysteem. Het concept is doodeenvoudig. Het kader laat zich op de binnenspouwmuur monteren. In het kader plaatst de constructeur het raam of de deur. De isolatie kan perfect tot tegen het kader aansluiten en de euronut-voegen maken het mogelijk heel eenvoudig de luchtdichte voegbanden aan te sluiten op het kader.
 
Het meerwerk voor het plaatsen van het Element-Montage-System EMS+SI wordt achteraf ruimschoots gecompenseerd bij het plaatsen van het raam en het verder afwerken van de luchtdichtheid en het pleisterwerk.
 
Het pvc-profiel met meerkamerstructuur zorgt voor een dragende muuraansluiting en ondersteuning van het raam tot één geheel.

 
Meer info: www.buildtechnics.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in