Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Sliding Glass: Geniet het heel jaar door van buiten

De lente staat voor de deur. Bijna kunnen we ons leven weer naar buiten verplaatsen. Maar zou het niet aangenamer zijn als je het hele jaar door kon genieten van je omgeving? Als je antwoord ja is, dan is Sliding Glass voor jou de oplossing. Dit nieuw en innovatief systeem maakt van je buitenruimte een echte buitenkamer.

Sliding Glass maakt gebruik van glazen wanden zonder frame. Je terras, balkon of pergola bouw je zo om tot een comfortabele woonruimte. Enkel een haast onzichtbaar glasgordijn scheidt jou nog van de buitenwereld. Je sluit je ook niet definitief af van de buitenwereld, omdat je op elk moment de panelen gedeeltelijk of volledig kan openen. De weggeschoven panelen nemen amper plaats in. Van ruimteverlies is er geen sprake.

Het uit 100% recycleerbaar materiaal van Sliding Glass is zo vervaardigd dat het tegen alle weeromstandigheden kan. De breedte van de panelen varieert tussen de 50 en 100 cm. De maximale hoogte bedraagt 300 cm. De enkele beglazing bestaat uit gehard veiligheidsglas van 10 mm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Door zijn vlakke structuur en opbouw is Sliding Glass erg onderhoudsvriendelijk: zowel aan de binnen- als buitenkant. Van geluid zal je ook geen last hebben. De glaspanelen kennen een geluidsdemptie tot 14 dB. Zo kan je een heel jaar door genieten van je extra leefruimte.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in