Second Place krijgt ook een voorjaarseditie

In september vond de eerste editie van de beurs voor het tweede verblijf « Second Place » plaats . 5.500 Bezoekers ontdekten op de Heizelvlakte dit gloednieuwe concept. Het merendeel van de bezoekers kwam er met investeringsplannen aangaande een tweede residentie in België of in het buitenland. Voor de eerste maal konden zij er terecht voor een uitgebreid aanbod onder één dak.

Na het overweldigend succes van de eerste editie en op vraag van de exposanten besloot FISA om « Second Place » tweemaal per jaar te organiseren, een najaarseditie en een voorjaarseditie. Deze laatste vindt plaats van 23 tot en met 25 maart 2007 in Hal 9 van Brussels Expo.

Bezoekers worden er meteen in een vakantiesfeer ondergedompeld. Vakantiegeuren en –kleuren, genieten van exotische muziek of van mediterrane culinaire lekkernijen aan een zandstrand en een cocktailbar; alles is er om iedereen te laten wegdromen.

Exposanten zijn vastgoedspecialisten die er hun talrijke opportuniteiten in binnen- en buitenland voorstellen. Tijdens de vele seminaries worden de juridische, financiële en praktische vragen die een aankoop van een tweede verblijf met zich meebrengt beantwoordt.

Afspraak van 23 tot en met 25 maart 2007 om van dit unieke concept (opnieuw) te kunnen genieten. Noteer alvast ook de datum van de najaarseditie van « Second Place » : van 28 tot en met 30 september 2007, ook in Brussels Expo.

Praktische informatie
Datum : van 23 tot en met 25 maart 2007
Waar : Brussels Expo, Hal 9
Openingsuren :
Vrijdag 23 maart 2007 : van 11u tot 21u
Zaterdag 24 en Zondag 25 maart 2007 : van 11u tot 18u

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in