Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

SC900 van Harol: gescreend en goed bevonden

De voordelen van screens zijn vandaag gekend: ze helpen besparen en verhogen het woon- en werkcomfort. Met het nieuwe Harol opbouwscreen SC900 moet je ook geen toegevingenmeer doen op vlak van design.

De voordelen van screens zijn vandaag gekend: ze helpen besparen en verhogen het woon- en werkcomfort. Met het nieuwe Harol opbouwscreen SC900 moet je ook geen toegevingenmeer doen op vlak van design.


Het nieuw ontwikkelde opbouwscreen SC900 wordt rechtsreeks op het raam gemonteerd. Deze verticale zonwering zorgt voor thermisch en visueel comfort, extra privacy en wordt als monoblok discreet geplaatst op alle raamchassis van 65 mm tot 135 mm (en zelfs meer), zowel voor hout, pvc, als aluminium.

De uiterst stevige aluminium kas met thermische onderbrekingen is lakbaar in alle beschikbare RAL-kleuren en winddicht met joints afgedicht. Met zijn hoge isolatiewaarde (1.3 W/m2k) en akoestische isolatie is hij uniek in de markt. Het screen is standaard uitgerust met elektrische bediening, biedt een brede waaier van kleuren en een geruisloze werking. Het doek zit dankzij het ritsprincipe stormvast in de geleiders. De SC900 is bovendien dankzij zijn doordacht ontwerp zeer eenvoudig te monteren en te onderhouden.

Het frame

Harol biedt je de keuze uit alle RAL-kleuren en diverse structuurlakken. Deze structuurlak is bijzonder slijt- en krasvast, vuilafstotend en
daardoor heel onderhoudsvriendelijk.

Het doek

In de slaapkamer of in een projectiezaal vormen Harol verduisteringsscreens de oplossing. Het glasvezeldoek met coating houdt licht volledig buiten dankzij de lichtwerende borstels in de geleiders.

De speciaal ontworpen onderlat houdt het doek op spanning en is extra uitgerust met een lichtwerende rubberen strip. Ook opgerold blijft het doek in perfecte staat in de onzichtbare inlooptrechters.

De zonnewerende screendoeken bestaan uit polyester of glasvezel. Ze zijn bestand tegen weer en wind, rot- en schimmelwerend en vuilafstotend. Harol biedt hier een breed gamma van één- of tweekleurige doeken.

De kast

De vierkante kastvorm is helemaal afgestemd op de moderne architectuur, met screens tot 18m² groot die één uniform en strak geheel vormen. De afgeronde kast is dan weer geschikt voor traditionele bouwstijl. Met een innovatief spansysteem in de geleider wordt het doek op zijn plaats gehouden waardoor wapperende doeken, bewegende onderlatten of hinderlijk zonlicht voorkomen worden.

De bediening

Tot slot zijn de screens ook makkelijk te bedienen. Je kan ze manueel openen of sluiten met een slingerstang, of een elektrische bediening, eventueel geïntegreerd in een domoticasysteem. Naargelang de zon- of windintensiteit kan de bediening zelfs draadloos geregeld.

 

SC900, technische kenmerken
  • Monobloc op alle raamchassis van 65mm tot 135mm (en zelfs meer) voor hout, pvc, aluminium;
  • Max. afmetingen monobloc: 4m B x 3.5m H
  • Windvast klasse 3 (NEN): bestand tegen
  • Windsnelheden tot max 49km/u
  • Isolatiewaarde = 1.3W/m2k. 

Meer info: Harol

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in