Roest krijgt geen kans in garagepoorten

Wie is er niet als de dood voor roest aan zijn garagepoort? De corrosie komt vooral daar voor waar het kozijn aan de vloer bevestigd is. Dit heeft invloed op het uitzicht van de gehele garagedeurinrit.
Garagedeurenfabrikant Hörmann heeft voor dit probleem een unieke oplossing ontwikkeld - het kozijnvoetstuk uit kunststof voor sectionale poorten. Dit is even stevig als traditionele staalplaat en is bestand tegen de invloed van vocht. Regen, sneeuw en strooizout kunnen het kunststof kozijnvoetstuk niets meer maken. Ook vocht dat door de aard van het metselwerk of de vloer in de garage binnendringt, heeft geen kans. De garagedeurconstructie blijft optisch mooi. Deze kwaliteitsverbetering biedt Hörmann zonder meerprijs aan.
In zijn gamma aluminium huisdeuren heeft Hörmann het succesvolle TopPrestige-gamma uitgebreid met de uitvoering Decograin motief Golden Oak. Deze UV-bestendige kunststof foliebekleding Decograin is bijzonder resistent en daarmee ongevoelig voor slechte weersomstandigheden. De folie imiteert de houtsoort Golden Oak natuurgetrouw dankzij de ingedrukte nerven.

Hörmann Belgium nv
I.Z. Genk Noord 2 Woudstraat 2
3600 Genk
Tel.: +32 89 84 02 22
Fax: +32 89 84 02 11
Hormann.be
Paleis 1, stand 331

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in