Rigidur Floor: het snelle en droge vloersysteem

Saint-Gobain Gyproc lanceert met Rigidur Floor een nieuw vloersysteem met enkele opmerkelijke troeven. Het systeem is eenvoudig, snel en droog te plaatsen.
Rigidur Floor bestaat uit een hard geperste gipsvezelplaat op basis van gips en cellulosevezels. Deze platen kunnen op iedere ondergrond worden geplaatst. Dat maakt Rigidur Floor geschikt voor renovatie en nieuwbouw.
Het systeem is kant-en-klaar: er zijn geen speciale gereedschappen voor nodig. De relatief kleine platen (500 x 1500 mm) maken het zagen, lijmen en schroeven een stuk gemakkelijker. Buitengewoon snel en handig dus.
Aangezien het om een droog systeem gaat, zijn de platen na plaatsing snel beloopbaar. Na de uitharding van de lijm zijn de platen ook bestand tegen een hoge puntbelasting.
Ook het geluidscomfort wordt met Rigidur Floor aanzienlijk verbeterd. Dankzij de minerale wol worden contact- en luchtgeluiden aanzienlijk verminderd.
Last but not least kan Rigidur Floor ook sterke milieuprestaties voorleggen. De cellulosevezels zijn immers uit 100 % gerecycleerd krantenpapier en karton vervaardigd. Het systeem is daarenboven 100 % recycleerbaar.


Saint-Gobain Gyproc
Merksemsebaan 270
2110 Wijnegem
Tel.: +32 3 360 22 11
Fax: +32 3 360 23 80
www.bpbbelgium.be
www.gyproc.be
Paleis 5, stand 205

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in