Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
hormann logo
Winsol
Ramen en deuren

Reynaers Leading Technology label verzekert innovatie en vakmanschap

Reynaers Aluminium engageert zich voor een onafgebroken engagement van zijn vakmanschap, kwaliteit en design met een gloednieuw label: ‘Reynaers Leading Technology’.


Het label Reynaers Leading Technology garandeert het onafgebroken engagement van de Reynaers constructeurs, ingenieurs en designers tijdens het hele bouwproces, van bij het ontwerp tot de oplevering. De Reynaers ingenieurs en designers streven naar de hoogste standaarden op gebied van functionaliteit, kwaliteit en design. Dankzij regelmatige opleidingen blijven constructeurs op de hoogte van de nieuwste toepassingen en methodes. Hierdoor wordt een onberispelijke plaatsing van ramen en deuren en een verhoogd wooncomfort verzekerd.

Dankzij deze aandacht voor denkwerk en vakmanschap slaagt Reynaers Aluminium erin om in al haar raam- en deursystemen kwaliteit, functionaliteit en design te integreren. Bovendien beantwoorden de raam- en deursystemen optimaal aan de huidige normen op gebied van isolatie, ventilatie en duurzaamheid.

Meer info: Reynaers Aluminium

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in