Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Reynaers lanceert antiallergische handgreep

Met PuRity brengt Reynaers Aluminium een reeks deurkrukken en handgrepen op de markt die opvalt door zijn vooruitstrevende en ergonomische vormgeving en die 100% recycleerbaar is. Nog belangrijker is dat de grepen en deurkrukken gemaakt zijn van hypoallergeen roestvrij metaal – Pura genaamd.

Dat maakt de krukken en grepen vrij van corrosie en antibacterieel. Fijn voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde metalen. Een andere grote troef is de eenvoudige en snelle installatie van de PuRity-reeks. Twee simpele klikgeluiden – het zogenaamde click-clack systeem – en de handgreep staat stevig en juist op het schrijnwerk.

Italiaanse designer

Voor de ontwikkeling van PuRity werkte Reynaers Aluminium samen met de Italiaanse designer Leo De Carlo, die voor dit ontwerp de typische architecturale stijl van de Reynaers Aluminium systemen bestudeerde. Dankzij het gebruik van vernieuwende materialen is de PuRity-greep gemakkelijk te onderhouden met 100% natuurlijke schoonmaakproducten.

Voor alle ramen

Het gamma past op vrijwel alle types ramen en deuren en is beschikbaar in de standaardkleuren saffierzwart, maanlicht wit en lithiumgrijs. Andere kleuren zijn optioneel.

Meer info: Reynaers aluminium

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in