Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Reynaers Aluminium vernieuwt het CS 38 Slim Line ramensysteem

Reynaers Aluminium heeft een betere versie gemaakt van zijn succesproduct, het raam- en deurensysteem CS 38 Slim Line, dat nu aan de nieuwste voorschriften rond thermische isolatie beantwoordt en een betere algemene prestatie levert. Het dunne CS 38-SL-systeem is het ideale ramensysteem voor nieuwbouw- en renovatieprojecten waarbij elegantie, stevigheid en thermisch comfort een belangrijke rol spelen. Met lage Uf-waarden tot 2,4 W/m²K is de CS 38-SL een krachtig alternatief voor stalen ramen.

Voorkeurssysteem voor renovaties met stalen look
De CS 38-SL valt op door zijn dunne randen en een optimale thermische isolatie en draagt daardoor de voorkeur weg van heel wat architecten die ontwerpen maken voor commerciële gebouwen of lofts, waar de vervangramen zowel qua ontwerp, werking, details en afwerking moeten passen bij het originele ramensysteem in staal.
Het nieuwe CS 38-SL-raam biedt de nodige stevigheid maar behoudt de elegante look van bestaande ramen, met smalle structurele elementen. Dankzij de esthetische trapezoïdale randen en de mogelijkheid om de ramen te verdelen met smalle, verticale dwarsstijlen kan de CS 38-SL trouw blijven aan het originele ontwerp van historische gebouwen en de ruimtes laten vullen met een maximum aan natuurlijk licht.

Energie-efficiënt en ecologisch systeem
Het krachtige aluminiumsysteem combineert de CS 38-SL unieke kenmerken die van hem een uitgelezen keuze van betrouwbare bouwoplossing maken: het systeem is bestand tegen corrosie, vereist een minimum aan onderhoud, heeft een zeer lage materiaaltoxiciteit, is geschikt voor alle klimaten, heeft een lange levensduur en kan makkelijk worden gerecycleerd.
Met betere Uf-waarden tot slechts 2,4 W/m²K beantwoordt de nieuwe CS 38-SL aan de nieuwste isolatienormen. Het systeem biedt een energie-efficiënt en ecologisch alternatief voor stalen ramen voor een lagere prijs en een beter milieu.

Technisch vereenvoudigd systeem
De nieuwe CS 38-SL werd aanzienlijk verbeterd dankzij de verwerking van innovatieve oplossingen bij de keuze van materialen, maar ook bij het ontwerp van profielen en toebehoren. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteit en een kortere productietijd, wat goed is voor zowel de eindgebruiker als de fabrikant.

Meer informatie: Reynaers.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in