Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Reynaers Aluminium innoveert met Eco System

Het nieuwe performante Eco System raamprofiel combineert een esthetisch design met energiebesparing. Met een Uf-waarde van 2,55 W/m².K, voldoen Eco System raamprofielen aan de allerlaatste isolatievereisten en zorgt ervoor dat de eindgebruiker kan besparen op verwarmingskosten. Met de combinatie van deze schitterende prestaties en de technische kenmerken van een esthetisch systeem met een inbouwdiepte van 50 mm, biedt het Eco System raamprofiel een oplossing voor elke standaardtoepassing voor ramen en deuren. Dit maakt van het profiel Eco System het meest performante raamsysteem binnen zijn prijscategorie.

Energiezuinige raamprofielen

Om te voldoen aan de steeds hogere eisen voor energiezuinige bouwmaterialen, heeft Eco System van Reynaers lage U-waarden dankzij het optimale ontwerp van de door glasvezels versterkte isolatiestrips. Met Uf-waarden van 2,55W/m².K voor het standaardprofiel biedt Eco System een warmte-rendement dat ruimschoots beantwoordt aan de huidige isolatievereisten. Met extra accessoires kunnen zelfs Uf-waarden van 2,24W/m².K worden bereikt.

Energiezuinige ramen verhogen niet enkel het wooncomfort, maar helpen de verwarmingskosten in de winter te beperken. Bovendien is Eco System ongetwijfeld het meest performante systeem binnen zijn prijscategorie, dankzij het optimale gebruik van materialen, vernieuwende oplossingen aangaande het gebruik van accessoires, de optimale productietijd en de eenvoudige montage. Zowel de fabrikant als de eindgebruiker ondervinden de voordelen.

Design raamprofielen

Met Eco System teken je voor een aantrekkelijke design, een optimale veiligheid en een betrouwbare technische prestatie.
Design. Het System biedt de mogelijkheid om een andere kleur te kiezen voor binnen en buiten én heeft een verminderde zichtbare hoogte. Speciale oplossingen voor verborgen afwatering behoren tot de mogelijkheden.
Veiligheid. Eco System heeft op basis van de officiële testen het label inbraakwerende klasse WK 2 verkregen.
Comfort. Testen op water-, wind- en luchtdichtheid hebben een waterdichtheid tot 900Pa bewezen.
Eco System is bovendien een compleet systeem voor ramen en deuren dat een oplossing biedt voor elke standaard openingswijze.

Meer info: Reynaers Aluminium

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in