Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Renson Fixscreen 150 Evo, een windvaste doekzonwering voor glaspartijen tot 22m²

Renson stelt de Fixscreen 150 Evo voor en verbetert zo de montage en het design van zijn windvaste screens voor glaspartijen tot 22 m². Dankzij de Connect & Go-technologie garandeert Renson een eenvoudige montage en demontage van de doekrol alsook een gemakkelijke vervanging van motor en doekrol. De integratie van een kabelkanaal in de zijgeleiders, de vormgeving van de kast en de onopvallende onderlat zijn verdere nieuwigheden, die het comfort voor installateur en gebruiker verbeteren.
Met de Fixscreen ontwikkelde Renson de eerste verticale zonwering, die werkelijk windvast is en insecten buiten houdt. Deze verticale doekzonwering is uitgerust met een ingenieus geleidingssysteem met Fixscreen-technologie. Daardoor zit het doek strak en windvast in elke positie en behoren klapperende en stukgescheurde screens tot het verleden. Vandaag stelt Renson de Fixscreen 150 Evo voor, wat meteen een aanzienlijke verbetering op het vlak van montage en design van verticale screens met grote afmetingen tot 22 m² met zich meebrengt. 

Connect & Go – eenvoudige montage

De Connect & Go-technologie zorgt voor een snellere en vereenvoudigde montage. Deze gepatenteerde waterdichte elektrische connectie garandeert immers de eenvoudige montage en demontage van de doekrol alsook de eenvoudige vervanging van motor en doek. Vanaf heden zijn er dus geen ongemakken meer met de elektrische kabel bij het borgen van de kast of bij het vervangen van een doek of een motor. Een kanaal in de zijgeleiders laat bovendien toe om de elektrische kabel snel en eenvoudig weg te steken.

Doordacht design

Bij de ontwikkeling van de Fixscreen 150 Evo werd ook veel aandacht besteed aan de vlotte integratie en het visuele aspect. De kast bestaat nu in 2 versies. Vanaf nu kan men kiezen tussen het afgeronde Softline- en het strakke Square-design. De onderlat verdwijnt helemaal in de kast bij screens met een hoogte tot 2700 mm (bij hoogtes tot 6000 mm gedeeltelijk). Naast de glasvezel- en Soltis-doeken kan deze screen ook met verduisterende doeken voor buitentoepassingen besteld worden. Profielen en doeken zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Oppervlaktes tot 22 m² in één deel

Deze Fixscreen 150 Evo is geschikt voor alle glaspartijen tot 22 m² in één stuk. Bovendien bestaat de mogelijkheid om 2 screens te koppelen tot een maximale breedte van 7000 mm. Deze screen is geschikt voor nieuwbouw en renovatie, voor zowel particuliere woningbouw als projecten. ebrengt.

Meer info: Renson

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in