Renovatietips

Al maar meer aspirant-woningeigenaren kiezen voor een renovatieproject. Dat biedt tal van voordelen, niet in het minst op financieel vlak omdat je de investeringen enigszins kan spreiden in de tijd.
Maar een bestaande woning aanpassen aan jouw wensen is niet vanzelfsprekend. Architect Geert Houtmeyers belicht voor Habitos.be de voornaamste aandachtspunten van een renovatieproject. Hij en zijn team hebben een jarenlange ervaring in renovatieprojecten en kunnen dan ook bogen op een schat aan knowhow en kennis voor de invulling van deze rubriek.


Ik Ga Bouwen Het kantoor van Geert Houtmeyers telt 4 vaste medewerkers, waarvan 2 architecten, 1 bouwkundig tekenaar en een administratief medewerkster. In drukke periodes doet het nog een beroep op externe tekenaars.
De projecten situeren zich voornamelijk in de particuliere woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie. Het aandeel renovatie neemt daarvan een belangrijk deel in. In de projecten probeert Architectenbureau Houtmeyers ook aandacht te besteden aan energiezuinig en duurzaam bouwen. 
 


Contactgegevens
Architectenbureau Houtmeyers
Gijzevennestraat 36
3560 Lummen
T.: 013 32 80 35
M: [email protected]
W: www.houtmeyersarchitecten.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in