Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Recticel lanceert kwaliteitslabel Recticel Insulation Inside

Isoleren wordt almaar belangrijker. Wie aan wil tonen dat hij zijn woning heeft geïsoleerd, wordt bij Recticel Insulation op zijn wenken bediend. Het bedrijf pakt uit met een eigen isolatiecertificaat en een kwaliteitslabel onder de noemer het Recticel Insulation Inside label.


Op het Recticel isolatiecertificaat kan je heel wat handige informatie terugvinden. Het vermeldt waar de isolatie juist is aangebracht en ook de lambda- en R-waarden kan je er op aflezen. Zo wil het een meerwaarde bieden voor het Energieprestatiecertificaat, dat je verplicht nodig hebt bij de verkoop of de verhuur van je woning.
Naast het certificaat is er ook nog het kwaliteitslabel. Dit label heeft de grootte van een bankkaart en kan je aan de buitenzijde van je woning bevestigen om aan te tonen dat je vanbinnen over Recticel isolatie beschikt.


Facebook-actie

Ondertussen laat Recticel ook zijn goed hart zien. Het bedrijf ondersteunt een bouwproject in Sri Lanka. Om zoveel mogelijk mensen te betrekken, lanceerde het een Facebook-actie. Hoe meer fans Recticel op zijn pagina krijgt, des te groter zijn bijdrage zal zijn voor het bouwproject. Bij 100 Recticel Isolatiecertificaat-aanvragen en 5000 fans op Facebook voor 31 december 2011 stort het bedrijf 15 000 euro.

Meer info:  Recticel Insulation

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in