Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Recticel Insulation wint Batibouw Award voor beste beurscommunicatie

De Batibouw Award voor de meest efficiënte beurscommunicatie gaat dit jaar naar Recticel Insulation. De jury beloont zo het uitstekende communicatieplan in het kader van de beursdeelname. Ook na Batibouw gaat Recticel Insulation verder op de ingeslagen weg.

De winnaars van de Batibouw Awards 2008 zijn gekend. De Communication Award gaat naar Recticel Insulation als bekroning voor de beste communicatiecampagne vóór, tijdens en na Batibouw. Met de natuur als inspiratiebron, bedacht Recticel Insulation een fel gesmaakte mediacampagne voor Powerroof dakisolatie. Batibouw is het hoogtepunt van deze campagne. Een uitgelezen communicatie- en mediamix draagt bij tot het succes.

Op de beurs zelf ligt de focus op twee specifieke doelgroepen, met elk een eigen doelstelling. De aannemers voor dakwerken kunnen erkend Powerroof installateur worden dankzij een professionele opleiding na de beurs. Particulieren vinden gemakkelijk de weg naar de Recticel stand dankzij een wedstrijd waarbij één iemand alle Powerroof dakisolatie wint voor de eigen woning. Meteen leren zij alle pluspunten van Powerroof dakisolatie kennen. Ook na Batibouw gaat Recticel Insulation intensief door met uiteenlopende marketing- en communicatieacties. Hierbij blijft de natuur de inspiratiebron, als bindmiddel voor alle duurzame isolatieproducten van Recticel Insulation.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in