Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Recticel Insulation ontvangt opnieuw het Charter Duurzaam Ondernemen

Recticel Insulation ontvangt voor het tweede jaar op een rij het jaarcertificaat van het nieuwe Charter Duurzaam Ondernemen. Ook volgend jaar zal Recticel Insulation deelnemen aan de jaarcyclus van het Charter. Zo wil de West-Vlaamse isolatiefabrikant verder blijven werken aan een beleid dat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel draagt.


Het nieuwe en verruimde West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen volgt sinds 2008 het West-Vlaams Milieucharter op en is het eerste zorgsysteem rond 'duurzaam ondernemen'. Het Charter helpt deelnemende bedrijven om het beleid rond duurzaam ondernemen te structureren en te werken aan continue verbetering van de prestaties op milieu, sociaal en economisch vlak.

Via het ondertekenen van het Charter engageert Recticel Insulation zich om proactief te werken rond 10 thema's, waaraan jaarlijks concrete acties gekoppeld worden. Na een positieve evaluatie door een team van onafhankelijke deskundigen, worden de bedrijven gehonoreerd voor de geleverde prestaties op een feestelijke academische zitting en ontvangen ze zo het jaarcertificaat.

Zo ontving Recticel Insulation eind juni 2010 voor de tweede keer het jaarcertificaat van het Charter Duurzaam Ondernemen. Recticel Insulation levert reeds jaar na jaar inspanningen op dit gebied. Voor het bedrijf is duurzaam ondernemen, met aandacht voor mens en natuur, reeds lang een aandachtspunt. Recticel Insulation maakt duurzame isolatieproducten, die bijdragen tot het besparen van energie, en waarvan de productie op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gebeurt. Als bedrijf wil Recticel op die manier een voorbeeldfunctie vervullen.

Meer info: Recticel Insulation

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in