Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Recticel Insulation investeert in ultramoderne productielijn voor isolatie

Recticel Insulation heeft onlangs in Wevelgem een volledig nieuwe machine gebouwd voor de productie van PUR-isolatie. Met deze investering blijft het bedrijf kiezen voor de nieuwste technologieën en is het klaar voor de toekomst.


Recticel Insulation heeft twee productievestigingen, in Wevelgem en in Stoke-on-Trent (in het Verenigd Koninkrijk). De isolatieplaten die in België worden geproduceerd, worden verkocht in heel wat Europese landen. Recticel produceert duurzame en kwaliteitsvolle isolatieplaten in polyurethaan, zoals Eurowall spouwisolatie en Powerroof dakisolatie.

In Wevelgem is onlangs een volledig nieuwe productielijn opgestart. Recticel Insulation gebruikte destijds als eerste in België een machine die aan hoge snelheid isolatieplaten kon produceren. De nieuwe productielijn maakt gebruik van de nieuwste technologieën en is daardoor nog een stuk sneller en performanter. Meteen is de capaciteit van de nieuwe machine flink wat hoger. Bovendien is de machine speciaal ontworpen voor het maken van de nieuwste formulaties die ingezet worden bij de productie van alle Recticel isolatie voor de bouwsector.

Enkele jaren geleden is in Wevelgem een andere productielijn helemaal vernieuwd. Daarnaast is een volledig nieuwe fabriek gebouwd en opgestart in Stoke-on-Trent (het Verenigd Koninkrijk) in 2006. De opgedane ervaring bij beide projecten is uiteraard ingezet bij het bouwen van deze nieuwe machine. Zo wil Recticel Insulation permanent haar knowhow verhogen en blijft het bedrijf steeds de beste technologieën en isolatie oplossingen aanbieden aan haar klanten.

Bron: Recticel Insulation
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in