Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Recticel Insulation innoveert verder

Publireportage

Eurowall® 21 spouwisolatie, nu nóg beter


Zo dun, en toch zo goed isolerend: dat was al het motto van Eurowall® . De nieuwe spouwisolatie gaat nog een stap verder, met een isolatiewaarde die nog 10% beter is (λd volgens EN 12677: 0,021 W/mK). Dat spaart u heel wat isolatie uit, waarmee u tot 1 cm woonruimte wint. Ook qua duurzaamheid zit u gebeiteld, want zo bespaart u stevig op uw energiefactuur. Dankzij de tand- en groefverbinding van de isolatieplaten (kliksysteem) creëert u moeiteloos een doorlopend isolatieschild. De reflecterende bekleding aan de spouwkant zorgt daarnaast voor een nog betere isolatie. De matgrijze zijde van de isolatieplaten is alkalibestendig. Eurowall® 21 isolatieplaten zijn waterafstotend en vormvast, met een uitstekende isolatiewaarde die behouden blijft.

Meer info: www.recticelinsulation.be

Powerroof® Maxx: dakisolatie en onderdakfolie in één

Het Powerroof® systeem is al een garantie voor efficiënte isolatie van hellende daken. Powerroof® Maxx doet daar nog een schep bovenop: dankzij de op voorhand verkleefde, dampopen onderdakfolie kan uw plaatser nog sneller isoleren. Ook de rasterbedrukking laat een makkelijkere plaatsing toe. Bovendien zijn de overlappen van de folie zelfklevend, met een betere winddichtheid als gevolg. Het unieke Taufoam by Recticel® schuim garandeert een hogere brandveiligheid. Dankzij de tand-en-groefverbinding van de platen wordt een doorlopend isolatieschild gecreëerd. Tenslotte heeft Powerroof® Maxx isolatie een uitstekende isolatiewaarde (λd volgens EN 12677: 0,024 W/mK).

Meer info: www.recticelinsulation.be
 

Eurofloor 300 vloerisolatie: compacter én sterker

De nieuwe Eurofloor 300 vloerisolatie is de perfecte oplossing als u op zeker wil spelen. Nieuwbouw of renovatie: de vloerisolatieplaten met een druksterkte van 300 kPa (3 kg/cm² of 30 ton/m² bij 10% vervorming) zijn ideaal voor vloeren die zwaar belast worden. Ook moeilijk bereikbare ruimtes (zoals zolders en gangen) laten zich nu makkelijker isoleren, dankzij het handige, kleinere formaat (600 x 1200 mm). De grotere Eurofloor isolatieplaten blijven ook beschikbaar. Ideaal voor als u rekent op een erg snelle plaatsing in grotere ruimtes. Eurofloor vloerisolatieplaten hebben een hoge isolatiewaarde (λd volgens EN 12677: 0,023 W/mK) en zijn ideaal voor vloerverwarming. U kunt rekenen op een levenslange isolatie. De platen hebben tenslotte een alkalibestendige bekleding.

Meer info: www.recticelinsulation.be


Dit is een publireportage. Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in