Quooker maakt waterkoker overbodig

Zo nu en dan verschijnt er een nieuw keukenapparaat dat de manier van koken verandert. De Quooker is zo’n apparaat. Een extra kraan op het aanrecht die direct water van 100 °C levert. Dankzij deze eigenschap levert de Quooker gebruiksgemak, tijdswinst en een wezenlijke energiebesparing op.
Een compact, vacuümgeïsoleerd reservoir staat onder het aanrecht en levert precies die hoeveelheid kokend water die nodig is.
De in hoogte verstelbare Quooker-kraan is voorzien van een drukdraai bedieningsknop, die kinderen niet zomaar open kunnen draaien. De kraan is warmtegeïsoleerd en kan niet omver getrokken worden zoals een waterkoker.
Het reservoir – netjes verborgen in de keukenkast – is uitgevoerd als een ‘thermosfles’. Vers leidingwater wordt hierin op 110° C bewaard. Aan de buitenkant blijft het reservoir koel.
Wanneer het water vanuit het reservoir naar de kokend water kraan stroomt, wordt het gezuiverd door de ingebouwde waterfilter. Zodra de kraan geopend wordt, begint het water te koken. Hierdoor komt het druppelvormig uit de kraan en niet als een harde straal.

CB – Damkappen bvba – Duo bvba
Baron de Vironlaan 130
1700 Dilbeek
Tel.: +32 2 569 70 31
Fax: +32 2 569 62 46
Damkappen.be
Paleis 11, stand 115

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in