Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
arlu logo
Renson - Ventilatie, zonwering
kommerling logo
Velux logo
Winsol
hormann logo
Ramen en deuren

Purity combineert topdesign met optimale ecologische ergonomie voor Reynaers raam- en deurkrukken

Reynaers presenteert op de BIS-beurs de Purity raam- en deurkrukken van de toekomst. Deze innovatieve reeks krukken of handgrepen onderscheiden zich op het vlak van vooruitstrevend design, revolutionair hypoallergeen roestvrij materiaal, een ergonomische vormgeving en 100% recycleerbaarheid. Dit nieuwste staaltje van innovatieve productontwikkeling door Reynaers Aluminium combineert zo op een vooruitstrevende manier technologie met design en duurzaamheid.

Voor het ontwerp van de nieuwste generatie raam- en deurkrukken werkte Reynaers samen met de Italiaanse designer Leo De Carlo, een leerling van de gerenommeerde Philippe Starck. Voor dit design bestudeerde De Carlo de typische architecturale stijl van de Reynaers aluminium systemen en hun integratie in woningen en projecten. De Purity-reeks raam- en deurkrukken werd zo optimaal op de gebruiks- en designnoden van bouwers en verbouwers afgestemd. Het resultaat is een sterk staaltje van top-design en ergonomie voor hedendaagse aluminium ramen en deuren vervaardigd met een gloednieuw revolutionair materiaal en productieproces.

Ecologisch materiaal

De Purity-reeks is bijzonder vernieuwend op het vlak van materiaal, productie en moduleerbaarheid. Er werd gebruik gemaakt van het gloednieuwe materiaal Pura™, waarvoor Reynaers wereldwijd de exclusiviteit heeft voor de productie van raam- en deurkrukken.   Dit materiaal is een niet-toxische variant van roestvrij staal waarbij de chroomdeeltjes verwijderd werden. Dit in combinatie met de al even revolutionaire Biov™ (Bioecologic Ion Overlay) oppervlakte behandelingsmethode, zorgt ervoor dat de krukken corrosievrij, hypoallergeen, en 100% recycleerbaar zijn. Dit revolutionaire materiaal is bovendien gemakkelijk te onderhouden met 100% natuurlijke schoonmaakproducten. 

Esthetisch design

Purity is geschikt voor alle types van ramen, deuren en schuiframen. De krukken zijn beschikbaar in 3 standaard kleuren: ‘Saffier Zwart’, ‘Maanlicht Wit’ en ‘Lithium’. De Purity krukkenreeks voegt een uniek en exclusief stijlaccent toe aan de architecturale Reynaers raam- en deursystemen.

Meer info: Reynaers Aluminium

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in